torsdag 2 september 2010

Girighet utan grän(S)!

Tydligen har inte girigheten några gränser när det gäller arvodesröran i Sörmland. I media har Jörgen Danielsson (S) sagt att han avgår med omedelbar verkan. Några dagar senare städade han sitt arbetsrum, lämnade igen dator, telefon och passerkort, vilket är naturligt när man lämnar sitt uppdrag.

MEN än så länge har han lyckas "glömma" att skriftligen avsäga sig sina uppdrag! Eftersom han inte har avsagt sig sina uppdrag skriftligt så fortsätter landstingsrådsarvodet (ca 2000 kr/dag) att ramla in på hans privata konto!

Det är dags att Hans Ekström (S), ordförande för Socialdemokraterna i länet, visar handlingskraft och ser till att Jörgen Danielsson omdelbart avsäger sig sina uppdrag. Väljer Hans Ekström (S) att fortsätta att sitta med armarna i kors, så hamnar ansvaret för Jörgen Danielssons girighet även på honom.

2 kommentarer:

Klas Bengtsson sa...

Östen, hur ställer du dig till att KD i landstinget har en politisk sekreterare som ägnar sin tid åt att driva en valkamonj för Strängnäspartiet?

Landstingets och skattebetalarnas pengar finansierar med andra ord Urtegårds privata sidoprojekt. Luktar det inte lite rofferi?

En som vet... sa...

Haha Östen snälla. Sopa rent framför din egen dörr först och kasta inte sten i glashus.